ua en ru

Негода в Україні: частина Луганської області знеструмлена

Негода в Україні: частина Луганської області знеструмлена Фото: негода (РБК-Україна)

Без світла перебувають майже 400 абонентів

У Луганській області в результаті негоди в Україні знеструмлено частину населених пунктів. Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання".

"За оперативною інформацією станом на ранок 25 грудня 2017 року на підконтрольній території Луганської області залишаються повністю знеструмленими 2 населених пунктів, частково - 5", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, всього без світла перебувають 380 абонентів. Всі вони були знеструмлені через негоду увечері 24 грудня.

Так, за станом на ранок 25 грудня маємо наступні знеструмлення:

  • на території обслуговування Новопсковського РЕМ частково знеструмлені населені пункти Ляшківка, Романівка, Климівка, Осипов, повністю - і нові, Хворостяне (367 абонентів).
  • на території обслуговування Кремінського РЕМ знеструмлено село Ракитівка (13 абонентів).

Крім того, є інформація про нові численних знеструмлення на території Сватівського РЕМ, тому інформація буде доповнюватися протягом дня.

Відзначається, що через негоду увечері 24 грудня без світла перебувало майже 2,5 тисячі абонентів на територіях Лисичанського, Новопсковського, Щастинська і Рубіжанського районів електричних мереж. Практично всі вони були запитані протягом вчорашнього дня.

Однак, в результаті оголошеного штормового попередження на сьогодні, 25 грудня, можуть виникнути нові проблеми з електроживленням в населених пунктах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зимова негода в Україні залишила без світла частина підконтрольній території Луганської області.