ua en ru

Негода в Україні: в аеропорту "Бориспіль" змінився розклад рейсів

Негода в Україні: в аеропорту "Бориспіль" змінився розклад рейсів Фото: негода в Україні (kbp.kiev.ua)

Негода в Україні вплинула на розклад рейсів у "Борисполі"

У зв'язку з негодою в Україні в міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбулися зміни у розкладі рейсів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту в Facebook.

"Незважаючи на третій день снігопадів, міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжує приймати і відправляти рейси. Сталися деякі зміни у розкладі внутрішніх рейсів через складні метеоумови для аеропортів прибуття. Міжнародні рейси обслуговуються в складних погодних умовах", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим пасажирам рекомендують заздалегідь уточнювати розклад на онлайн табло сайту аеропорту або за телефоном: +38 044 364-45-05. Також пасажирів закликають враховувати проблеми з трафіком в Києві та на Бориспільському шосе.

Незважаючи на третій день снігопадів, всепогодний Міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжує приймати та відправляти рей...

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Бориспіль" 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з негодою в Україні в Києві та кількох обласних центрах заборонили рух вантажівок. Зокрема, в'їзд великогабаритного транспорту заборонено в Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кропивницькому, Миколаєві та Херсоні.