ua en ru

У німецькому Ганновері поліція застосувала водомети щодо противників АдН

У німецькому Ганновері поліція застосувала водомети щодо противників АдН Фото: поліція Німеччини (bundespolizei.de)

Кількох демонстрантів, які заблокували рух транспорту, поліцейські затримали

У німецькому місті Ганновер зранку 2 грудня 2017 року поліція змушена була застосувати водомети проти противників праворадикальної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН), які вийшли на демонстрацію у день проведення у місті партійного з'їзду праворадикалів. Про це повідомляє DW.

Зазначено, що противники АдН заблокували під'їзд вулицями Ганновера до місця проведення з'їзду партії. Для підтримання порядку було залучено кілька сотень поліцейських Ганновера, і, як повідомила речниця поліції, проти демонстрантів було застосовано водомети.

При цьому повідомляється, що кількох демонстрантів, які вдались до сидячого протесту посеред вулиць, заблокувавши рух транспорту, поліцейські затримали.

До того ж, у зв'язку з протистоянням між демонстрантами та поліцією початок з'їзду АдН, що мав відбутись о 10:00, було відкладено.

Наголошуэться, що АдН проводить свій перший з'їзд після того, як партія вперше потрапила до Бундестагу в результаті парламентських виборів у ФРН у вересні цього року. Серед питань, які мають бути розглянуті на заході - обрання нового керівництва партії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у відповідь на масові акції протесту, які відбуваються у Гондурасі, уряд країни оголосив про запровадження комендантської години.