ua en ru

У німецькому аеропорту невідомий розпорошив газ в зоні реєстрації, 6 постраждалих

У німецькому аеропорту невідомий розпорошив газ в зоні реєстрації, 6 постраждалих Фото: німецький аеропорт (flickr.com Allan)

У першому терміналі аеропорту Франкфурта розповсюдили невідому газоподібну речовину

У німецькому аеропорту зловмисник розпорошив невідомий газ в зоні реєстрації, 6 постраждалих. Про це повідомляє Daily Mail.

"Шестеро людей постраждали від проблем з диханням і запалення очей після поширення газу в аеропорту Франкфурта, Німеччина", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, газ розпилили близько 11:00 ранку в понеділок, 11 вересня 2017 року, на стійках реєстрації в Терміналі №1.

Так, поліція аеропорту заявила, що газ був розпорошений "невідомою особою" і що розслідування триває. Мотиви злочинця в даний момент невідомі. Ніхто не був серйозно поранений під час інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Хургади (Єгипет) на борту пасажирського літака британської авіакомпанії сталося задимлення.

Так, один з пасажирів літака повідомив бортпровідника про запах диму в салоні, після чого пілот відкрив аварійні виходи, а пасажирів евакуювали. При цьому повідомляється, що деякі з них отримали травми.