ua en ru

Німецький клуб готовий поборотися за півзахисника "Шахтаря" Степаненко

Німецький клуб готовий поборотися за півзахисника "Шахтаря" Степаненко Фото: Тарас Степаненко (shakhtar.com)

"Хоффенхайм" збирається викласти за українця 8 млн євро

Німецький "Хоффенхайм" розраховує випередити англійський "Вест Хем" в боротьбі за півзахисника донецького "Шахтаря" і збірної України Тараса Степаненка. Про це повідомляє ESPN.

За інформацією джерела, клуб з Хоффенхайма готовий заплатити за опорного хавбека 8 млн євро під час зимового трансферного вікна.

"Молотобойці" працювали над потенційним трансфером українця до звільнення головного тренера Славена Біліча, який хотів бачити гравця у своїй команді. Після того, як його замінив Девід Мойес, шанси на те, що Степаненко виявиться в Англії, істотно знизилися. Шотландець працює з "Вест Хемом" всього 15 днів, і йому ще належить визначити позиції, що потребують підсилення.

Джерела ESPN стверджують, що "Хоффенхайм" має намір скористатися ситуацією, що склалася і спробувати підписати гравця "Шахтаря". У клубі розраховують на українця як на виконавця, який допоможе їм потрапити в зону Ліги Чемпіонів у другому сезоні поспіль.

Нагадаємо, захисник київського "Динамо" Домагой Віда отримав пропозиції від італійського "Мілана" і англійського "Евертона".