ua en ru

Неллі Штепа обіцяє йти в мери Слов'янська і зробити з міста "лялечку"

Неллі Штепа обіцяє йти в мери Слов'янська і зробити з міста "лялечку" Фото: Штепа заявила, що окрім неї Слов'янськ нікому не потрібен

Слов'янськ хочуть зруйнувати і викинути

Колишня глава Слов'янська Неллі Штепа заявила про намір знову балотуватися в мери, щоб зробити із міста "лялечку". Про це повідомляє ТСН.

Про свій намір знову стати мером Слов'янська Штепа заявила на судовому засіданні, яке зараз проходить в харківському Червонозаводському районному суді.

"Я маю намір балотуватися в мери, бо крім мене місто нікому не потрібен. Його хочуть тільки зруйнувати і викинути, а я зможу знову зробити з нього "лялечкку", - переконана Штепа.

Нагадаємо, Штепа була затримана 11 липня, після чого її конвоювали в управління СБУ Харківської області для проведення процесуальних дій. 14 липня суд заарештував Штепу на 2 місяці. 9 вересня Червонозаводський суд Харкова продовжив перебування екс-мера Слов'янська під вартою ще на 2 місяці.

8 жовтня 2014 прокуратура Харківської області пред'явила Нелі Штепі остаточне підозра у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.