ua en ru

Невідомий повідомив про замінування одного з пивзаводів в Києві

Невідомий повідомив про замінування одного з пивзаводів в Києві Фото: пивзавод на вул. Богатирській

Невідомий вимагає викуп у власника, аби вибухівка не спрацювала

Столичні правоохоронці перевіряють інформацію про замінування одного з пивзаводів в Києві. Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшла інформація: на вулиці Богатирська замінований пивний завод. Зловмисник вимагає викуп у власника, аби вибухівка не спрацювала. Лист надійшов на електронну адресу ДСНС", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що наразі проводиться перевірка будівлі і прилеглої території, а також оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

"За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, згідно зі ст. 259 Кримінального кодексу України, правопорушникові загрожує до шести років позбавлення волі", - підкреслили в поліції.

Нагадаємо, у вересні столична поліція також проводила перевірку "замінованого" пивного заводу, що знаходиться на вулиці Богатирська. Жодного небезпечного предмета або речовини виявлено не було.