ua en ru

Невідомі влаштували вибух у будинку губернатора Херсонської області

Невідомі влаштували вибух у будинку губернатора Херсонської області Фото: Андрій Путілов

Губернатор заявив про потужний вибух в його домоволодінні

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Путілов звернувся в правоохоронні органи з заявою про те, що невідомі влаштували вибух в його домоволодінні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Херсонської обладміністрації.

"Повідомляю, що вночі невідомі особи закинули на територію мого домоволодіння вибуховий пристрій, який спрацював, в результаті чого стався потужний вибух", - повідомив Путілов.

Він назвав такі дії провокацією, спрямованою на дестабілізацію ситуації в регіоні.

"Вважаю такі дії провокацією, спрямованою на дестабілізацію ситуації в Херсонській області, що є прифронтовим з аннексованной АР Крим, і зазіханням на моє життя і життя моїх близьких, залякування мене, як голови Херсонської обласної державної адміністрації. Дані дії розцінюю як провокацію, спрямовану на порушення правопорядку, миру і спокою Херсонщини", - заявив губернатор.

Повідомлення про вибух Путілов адресу начальників управлінь СБУ та МВС у Херсонській області.

Начальника СБУ Путілов просить "вжити відповідних заходів реагування в межах Закону України "Про службу безпеки України".

Главу УМВС глава області просить порушити кримінальну справу та розслідувати обставини вибуху.

Нагадаємо, в липні та грудні 2014 р. невідомі обстріляли будинок мера Львова Андрія Садового, проте сам мер не постраждав.