ua en ru

Невідомі намагалися зірвати форум партії в Києві, - "Заступ"

Невідомі в неділю, 20 жовтня, "замінували" НСК "Олімпійський", на території якого повинен був відбутися форум політичної партії "Заступ". Про це повідомили в прес-службі партії.

Згідно з повідомленням, за півгодини до початку регіонального форуму партії "Заступ" в одному з конференц-залів НСК "Олімпійський", на територію стадіону прибули співробітники правоохоронних органів і евакуювали з приміщення лідерів і прихильників партії через повідомлення про мінування.

Як повідомляє прес-служба партії з посиланням на власні джерела в міліції, приблизно о 9 ранку 19 жовтня правоохоронці отримали анонімний дзвінок. По тривозі були підняті кілька нарядів міліції, фахівці рятувальних служб і карети швидкої допомоги.

Відзначається, що після евакуації лідери партії "Заступ" прийняли рішення провести форум під відкритим небом.

"Наше всеукраїнське турне показало, що популярність "Заступа" зростає з кожним днем, що у кожному регіоні у нас є сотні тисяч прихильників, які довіряють новій політсилі, що наш політичний вага зростає. Звичайно, це не могло залишитися без уваги наших конкурентів. Сьогодні була невдала спроба зірвати спілкування з людьми. Але ця провокація нас не зупинить", - зазначила лідер партії Віра Ульянченко.

Вона підкреслила, що деякі політичні сили побачили в "Заступі" серйозного конкурента. Тому намагаються будь-якими способами зупинити його шлях у Верховну Раду.

"На відміну від інших партій, "Заступ" не піариться на війні або болючих проблемах українців. Ми пропонуємо конкретний план реформ, який відродить село, зробить селян багатими, а праця аграріїв - гідно оплачуваною. Адже настав час захистити себе, дім і рідну землю", - сказала Ульянченко.

Невідомі намагалися зірвати форум партії в Києві, - "Заступ"

Невідомі намагалися зірвати форум партії в Києві, - "Заступ"

Невідомі намагалися зірвати форум партії в Києві, - "Заступ"