ua en ru

Невідомі побили заступника директора "Укрспирту"

Невідомі побили заступника директора "Укрспирту" Фото: чиновником, на якого напали в Києві 29 березня, виявився заступник директора "Укрспирту"

Правоохоронці продовжують шукати нападників і можливих замовників

Постраждалим працівником одного з українських держпідприємств в результаті нападу в Києві 29 березня є заступник директора державного підприємства "Укрспирт" Ігор Ільчишин. Про це повідомляє пресс-служба підприємства.

"Ведеться слідство. Всі питання щодо мотиву нападників, можливих замовників, а також причин нападу знаходяться в компетенції правоохоронних органів", - йдеться в заяві.

Також в "Укрспирті" повідомили, що відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття злочину, затримання правопорушників та притягнення їх до відповідальності", - додали в прес-службі.

Як повідомлялося раніше, увечері 29 березня в Києві двоє невідомих у балаклавах побили і вистрілили в заступника директора одного з державних підприємств.

Правоохоронці на місці події вилучили три гумові кулі, опитали свідків і місцевих жителів.

Як розповів сам потерпілий, він разом з 26-річним сином, який був за кермом "Фольксваген Пасат", заїхав у двір будинку і вийшов з авто. Після цього, з припаркованого неподалік "БМВ" вибігли двоє чоловіків у балаклаві і почали бити битами, повалили його на землю, при цьому один із нападників зробив кілька пострілів. Крім того, нападники пошкодили "Фольксваген" потерпілого і зникли.

Правоохоронці розглядають кілька версій скоєного, основна з яких - професійна діяльність потерпілого

Нагадаємо, поліція відкрила дві справи після нападу на главу Вищої ради правосуддя.