ua en ru

Невідомі кинули "коктейль Молотова" в двері Оболонського відділу міліції Києва

Невідомі сьогодні, 12 лютого, кинули "коктейль Молотова" в двері Оболонського відділення міліції в Києві.

Невідомі сьогодні, 12 лютого, кинули "коктейль Молотова" в двері Оболонського відділення міліції в Києві. Про це йдеться в повідомленні головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

"Сьогодні, в 5.40 невстановлені особи кинули пластикову пляшку з легкозаймистою сумішшю, підпалили двері центрального входу територіального відділу міліції №2 Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві", - йдеться в повідомленні.

Зазначені події зареєстровано в столичній міліції. Проводиться подальша перевірка.

Нагадаємо, вчора під час судового засідання будівлю Подільського райсуду пікетували близько 100 активістів Євромайдану зі щитами, кийками і в касках.

Однак після завершення засідання суду виявилося, що у авто, припаркованого біля будівлі суду, проколоті і спущені шини, а також відсутні дзеркала заднього виду і номерні знаки. Також у автозаку був пробитий бензобак, з якого витікав бензин.
"Все, що є: дзеркал немає, номерів немає, пробиті колеса", - прокоментував один з міліціонерів, що чергували під будівлею Подільського райсуду.

Активісти Евромайдана відзначили, що пошкодження автомобіля правоохоронців - не їх робота, однак висловили припущення, що хтось міг таким чином спробувати перешкоджати руху автозаку в разі, якщо суд прийме щодо чотирьох активістів інший запобіжний захід.