ua en ru

На нафтобазі під Києвом знайдено ще 1 тіло, - ДСНС

На нафтобазі під Києвом знайдено ще 1 тіло, - ДСНС Фото: гасіння пожежі на нафтобазі

Рятувальники загасили 1 резервуар, ще 2 прохолоджуються

На нафтобазі в селі Крячки Васильківського району Київської області рятувальники в результаті пінної атаки загасили один палаючий резервуар і виявили ще одне мертве тіло. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Під час проведення розвідки виявлено тіло людини. Інформація передана в органи внутрішніх справ", - сказано в повідомленні.

Як повідомляється, в 9:00 в результаті проведення пінної атаки погашений один палаючий резервуар, триває охолодження двох тліючих резервуарів.

Всього для проведення пінної атаки залучено 10 одиниць техніки та 45 чоловік особового складу.

"Пожежно-рятувальні підрозділи контролюють 95% території об'єкта, загрози розповсюдження вогню немає", - підкреслили в ДСНС.

О 09:00 в результаті проведення пінної атаки погашено один палаючий резервуар, продовжується охолодження двох резервуарі...

Posted by Державна служба України з надзвичайних ситуацій on 11 Июнь 2015 г.

Зазначимо, сьогодні вранці мер Василькова Сергій Сабов повідомив, що станом на 7:00 12 червня пожежа на нафтобазі в селі Крячки практично ліквідовано.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що всього під час пожежі на нафтобазі у Васильківському районі Київської обл., який розпочався 8 червня 2015 р., загинуло 5 осіб.