ua en ru

Незадоволений суддівством футболіст побив арбітра у Львівській області

Незадоволений суддівством футболіст побив арбітра у Львівській області Фото: арбітр показав червону картку футболісту

Агресивний футболіст зламав ніс судді, щелепу і вибив зуби

В місті Радехів Львівської області незадоволений суддівством футболіст побив арбітра під час матчу, в результаті суддю довелося госпіталізувати. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"За порушення правил гри суддя призначив пенальті. Гравець команди, ворота якої опинилися під загрозою, 23-річний місцевий житель, висловив невдоволення рішенням арбітра і почав його ображати. Суддя намагався видалити хулігана з поля, піднявши червону картку. Це викликало новий сплеск люті у футболіста. Він накинувся з кулаками на суддю", - розповіли в міліції.

Футбольний матч у Радехові довелося зупинити, а арбітра доставить в лікарню. Медики діагностували у 55-річного потерпілого переломи кісток носа і верхньої щелепи, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Крім того, арбітр ще й позбувся двох зубів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) і ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, передбачене ими, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, 27 вересня у Львівській області чоловік відкрив стрілянину на футбольному матчі між сільськими командами в рамках чемпіонату Стрийського району.