ua en ru

За тиждень в Україні затримали 11 осіб на хабарях на суму понад 5 млн доларів, - Луценко

За тиждень в Україні затримали 11 осіб на хабарях на суму понад 5 млн доларів, - Луценко Фото: Юрій Луценко (facebook.com/gp.gov.ua)

Сума хабарів склала понад 5 млн доларів і 155 тис. гривень

За тиждень в Україні правоохоронці затримали 11 осіб на хабарях на загальну суму понад 5 млн доларів і 155 тис. гривень. Про це повідомляє генеральний прокурор України Юрій Луценко у Facebook.

"За тиждень - 11 хабарників. Сума хабарів - 5 004 500 доларів і 155 000 гривень", - повідомив генпрокурор.

Також Луценко додав, що в Києві, Харкові та Одесі затримано трьох "рішал", які за 70 тис. доларів обіцяли влаштувати на посаду керівника одного із державних сільгосппідприємств в Харківській області.

Затримано також начальника відділу предприватизаційних процедур Міністерства аграрної політики.

В Києві, Харкові та Одесі затримано трьох "рішал", які за 70 тис дол обіцяли влаштувати на посаду керівника одного із де...

Опубліковано Юрієм Луценком 9 червня 2017 р.

Нагадаємо, в Харківській області прокуратура викрила злочинну групу на хабарі в 70 тис. доларів. Члени групи обіцяли за вказану суму влаштувати на посаду керівника державного агропідприємства.

"Троє чоловіків, використовуючи особисті зв'язки у Міністерстві агрополітики та продовольства України вимагали кошти за лобіювання питання призначення на посаду. Зловмисники оцінили свою "послугу" у 70 тис доларів США", - відзначають в прокуратурі.