ua en ru

За тиждень у власність держави було повернуто землю на понад 97 млн гривень, - ГПУ

За тиждень у власність держави було повернуто землю на понад 97 млн гривень, - ГПУ Фото: Андрій Лисенко (youtube.com, 24 Канал)

Державі та територіальним громадам повернено майна та коштів на суму 28 млн гривень

За тиждень у власність держави, комунальних підприємств та територіальних громад було повернуто землю на понад 97 млн гривень. Про це у Facebook повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"За період з 17 по 23 січня 2018 року у власність держави, державних або комунальних підприємств та територіальних громад було повернуто або припинене незаконне використання майже 92-х гектарів земель загальною вартістю понад 97 млн гривень. Це - результати роботи прокуратур Вінницької, Кіровоградської, Херсонської, Рівненської, Київської та Миколаївської областей", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Лисенко зазначив, що за зверненнями прокуратури м. Києва та Сумської області у судах були ухвалені рішення про повернення державі та територіальним громадам майна та коштів на суму 28 млн гривень.

"З 17 по 23 січня прокуратурами різних областей спільно з іншими правоохоронними органами було викрито 12 фактів одержання неправомірної вигоди представниками державної влади та місцевого самоврядування, а також посадовцями державних та комунальних підприємств. Розмір хабарів у рамках розслідування зазначених справ коливається від 4 тис. грн до 300 тис. доларів", - додав він.

Маємо окремі результати роботи органів прокуратури України за минулий тиждень. За період з 17 по 23 січня 2018 року у ...

Опубліковано Андрієм Лисенком 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у власність Міноборони повернули приміщення вартістю 30,8 млн гривень.