ua en ru

Тиждень був у комі: від пневмонії помер ветеран АТО, що пройшов Іловайський котел та полон

Тиждень був у комі: від пневмонії помер ветеран АТО, що пройшов Іловайський котел та полон Фото: у Львові від двосторонньої пневмонії помер ветеран АТО (Unsplash)
Автор: РБК-Украина

У п'ятницю, 5 листопада, у лікарні Львова помер 37-річний учасник бойових дій на Донбасі, громадський активіст Юрій Досяк. Чоловіка госпіталізували із запаленням легень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій у Facebook.

"З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні вранці відійшов у вічність учасник бойових дій Юрій Досяк. Юрій - боєць-добровольець батальйону "Донбас", який вижив в Іловайську, повернувся з полону, але, на жаль, тут недуга виявилася сильнішою", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Юрій тиждень пролежав у комі, був під апаратом ШВЛ. У цей час його родина збирала гроші на лікування, проте врятувати ветерана АТО не вдалось.

Тиждень був у комі: від пневмонії помер ветеран АТО, що пройшов Іловайський котел та полонФото: Юрій Досяк помер у лікарні від важкої форми пневмонії (Facebook)

Видання Zaxid.net повідомляє, що Юрій Досяк після повернення з Донбасу почав займатися організацією фермерського господарства. Воно мало стати реабілітаційним центром для інших воїнів, які повернулися зі сходу України.