ua en ru

За тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аварії

За тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аварії Фото: ДТП (УНІАН)

З початку року на території Харкова та області сталося понад 17 тис. аварій

За тиждень в Харківській області зареєстровано 62 дорожньо-транспортні пригоди (ДТП). Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції.

Всього з початку року на території Харкова та області сталося понад 17 000 аварій. Порівняно з минулим роком цей показник збільшився на 13 %.

Як свідчить поліцейська статистика, дорожньо-транспортні пригоди в місті та області трапляються майже щодня і позбавляють життя людей або роблять їх каліками.

Так, 16 листопада 32-річний водій автомобіля Dacia Logan протаранив вхідні двері гіпермаркету і проїхав по залу. У той же день на автодорозі "Харків-Липці" в селі Руські Тишки 54-річний водій автомобіля "Фольксваген Транспортер" скоїв наїзд на пішохода - місцевого 56-річного місцевого жителя. Потерпілий від отриманих травм загинув на місці.

Повідомляється, що 18 листопада о 00:20 на Кільцевій дорозі сталася ще одна аварія. В результаті ДТП постраждали п'ятеро пасажирів автобуса, а водій іномарки був доставлений до 4-ї лікарні невідкладної медичної допомоги Харкова.

За тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аваріїЗа тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аваріїЗа тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аваріїЗа тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аваріїЗа тиждень у Харківській області зареєстровано 62 аварії

Фото: з тиждень в Харківській області відбулися 62 аварії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні в 2016 році в результаті дорожно-транспортних пригод загинуло 3187 осіб, а в нинішньому році - 2317.