ua en ru

Не бачу себе в "Гранаді" у силу різних причин, - Кравець

Не бачу себе в "Гранаді" у силу різних причин, - Кравець Фото: Артем Кравець

У іспанського клубу немає опції його викупу і влітку футболіст повернеться в "Динамо"

Нападник збірної України Артем Кравець повідомив, що не бачить свого майбутнього в іспанській Гранаді" і влітку покине Ла Лігу. Про це повідомляє FootballHub.

"Я повернуся в "Динамо", у "Гранади" немає опції викупу. Насправді я не бачу себе в "Гранаді" в силу різних причин. Влітку я розумів, що більше будуть грати Мораєс і Гладкий, тому прийняв рішення про перехід", - сказав Кравець.

За словами Кравця, йому не подобається, що в "Гранаді" постійно міняються тренери, в яких абсолютно різне бачення гри. Це йому заважає вписатися в основу команди.

"Ла Ліга в моєму розумінні - космічного рівня чемпіонат. У нашій команді достатньо часу приділяється тактиці, але змінилося вже три тренера, і в кожного своє бачення. А мені більше імпонує, коли у команди одна тактична побудова, як у "Динамо", як зараз у збірній України, - сказав футболіст.

"Вони в залежності від суперника змінюються, але, в принципі, схожі. А тут все якось кардинально від гри до гри змінюється: то ми граємо в п'ять захисників, то в чотири, то не в десять. Мені це не дуже подобається, але я гравець, виконую те, що потрібно", - додав Кравець.

Кравець перейшов в "Гранаду" минулого літа на правах оренди на один рік.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко вніс Артема Кравця у список футболістів, які потрапили в заявку на матч проти Хорватії.