ua en ru

В НБУ заявили, що Гонтарєва нічого не знає про порушення проти неї кримінальної справи

В НБУ заявили, що Гонтарєва нічого не знає про порушення проти неї кримінальної справи Фото: Валерія Гонтарєва

Відповідних повідомлень від правоохоронних структур Гонтарєва не отримувала

Голові Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтаревій про відкриття кримінального провадження проти неї нічого не відомо. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НБУ на сторінці у Facebook.

Так, повідомляється, що відповідних повідомлень від правоохоронних структур Гонтарєва не отримувала.

"Голова Національного банку України 30 квітня 2015 року, розуміючи можливі репутаційні ризики регулятора, зверталася з листом до Державної служби фінансового моніторингу з проханням повідомити причини та підстави направлення запита на всі банки України щодо надання інформації стосовно стану банківських рахунків і фінансових операцій Алли Шульги, яка до 15.04.2015 р. працювала на посаді директора Генерального департаменту банківського нагляду Національного банку України та була членом Правління Національного банку України і у роботодавця не було нарікань до її роботи. Як держслужбовець, відповідно до законодавства, Алла Шульга завчасно надавала декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2013, 2014 та 2015 роки до моменту її звільнення", - йдеться у повідомленні.

Голові Національного банку України Гонтаревій Валерії Олексіївні про відкриття кримінального провадження проти неї нічог...

Posted by Національний банк України on 13 серпня 2015 р.

Нагадаємо, народний депутат України Віталій Купрій раніше повідомляв, що Міністерство внутрішніх справ України (МВС) порушило справу проти керівництва Національного банку України (НБУ).