ua en ru

Названі переможці конкурсів на керівників "Борисполя" і ще двох держпідприємств

Названі переможці конкурсів на керівників "Борисполя" і ще двох держпідприємств Фото: завершився конкурс на керівників "Борисполя" і ще 2 ДП

Сьогодні завершився конкурс

Сьогодні, 1 грудня 2016 року, завершився конкурс на керівників державного підприємства "Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, ДП “Укрхімтрансаміак” та ДП “Маріупольський морський торговий порт”. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку та торгівлі.

Зокрема, комітет з призначень обрав за конкурсом та рекомендував на посаду керівника “Борисполя” - Павла Рябікіна, “Укрхімтрансаімака” - Павла Шебесту, “Маріупольського порту” - Олександра Олійника.

Зазначається, що переможець конкурсу на посаду керівника аеропорту “Бориспіль” Рябікін був нардепом парламенту третього скликання, у 2005-2006 роках займав посаду заступника міністра транспорту та зв’язку України. З 2014 року працює в Київській міській адміністрації, займаючись питаннями інфраструктури та транспортного будівництва.

Переможець конкурсу на посаду керівника ДП “Укрхімтрансаміак” Шебеста працював на позиції менеджера у компаніях “Johnson & Johnson”, “Zentiva International”, “Сперко Україна”. З травня 2015 року він працює менеджером з розвитку бізнесу в компанії “BLOCK Technical AG” (Швейцарія).

Переможець конкурсу на посаду керівника ДП “Маріупольський морський торговий порт” Олійник працював на цьому ж ДП на посадах інженера, начальника декількох відділів, а також директора порту. У 2009 році був визнаний почесним працівником транспорту України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на посади керівників в чотирьох держкомпаніях претендували 63 кандидати.