ua en ru

Названо ім'я колишнього одеського депутата, який фінансував ДНР і ЛНР, - джерело

Названо ім'я колишнього одеського депутата, який фінансував ДНР і ЛНР, - джерело Фото: прапрори ДНР і ЛНР (vk.com/id26155524)

Ім'я назвали неофіційні джерела

Колишній депутат Одеської міської ради, голова політичної партії "Родіна" Ігор Марков підозрюється у фінансуванні незаконних збройних формувань Донецької та Луганської "народних республік". Про це повідомляє місцеве видання "Думська" з посиланням на свої джерела.

"Колишнім депутатом міськради, про який повідомила СБУ, є лідер "Родіни" Ігор Марков. А обшуки проводяться в офісах компанії, яка викупила у нього ряд об'єктів нерухомості", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, в середу, 16 листопада, Служба безпеки України (СБУ) заявила, що викрила колишнього депутата Одеської міської ради та забудовника на фінансуванні тероризму на Донбасі. Співробітники СБУ викрили факти фінансування екс-депутатом Одеської міськради спільно з менеджментом будівельної компанії незаконних бойовиків ДНР і ЛНР. Згідно з інформацією спецслужби, правоохоронці встановили, що один з великих одеських забудовників частина проданої нерухомості не відображає у фінансовій документації і отримує готівкою. Ці гроші потім, передавалися одному з екс-депутатів міськради Одеси, який має "інтереси" в будівельному бізнесі.