ua en ru

Названий головний претендент на пост тренера "Баварії"

Названий головний претендент на пост тренера "Баварії" фото: Томас Тухель (wikimedia.orgAlexander Böhm)

Томас Тухель може очолити мюнхенську "Баварію"

Колишній тренер дортмундської "Борусії" Томас Тухель може очолити мюнхенську "Баварію", що залишилася без головного тренера після звільнення Карло Анчелотті. Про це повідомляє Sky Sport Germany.

Згідно з інформацією телеканалу, 44-річний фахівець є головним претендентом на вакантний пост. Зазначено, що голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге з повагою ставиться до роботи колишнього тренера "Майнца" і дортмундської "Боруссії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво "Баварії" вирішило припинити співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті.

Контракт з 58-річним фахівцем був розірваний за незадовільних результатів. Напередодні "Баварія" на виїзді зазнала поразки від "Парі Сен-Жермен" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 0:3. У минулому сезоні "Баварія" достроково, за три тури до закінчення чемпіонату Німеччини гарантувала собі золоті медалі, а в Лізі чемпіонів зупинилася на стадії 1/4 фіналу, програвши мадридському "Реалу" у двох матчах із загальним рахунком 3:6.