ua en ru

Призначені фіндиректор і перший заступник голови правління ПриватБанку

Призначені фіндиректор і перший заступник голови правління ПриватБанку Фото: "ПриватБанк" обрав фіндиректора і заступника голови правління (РБК-Україна)

Фіндиректор раніше працювала у BNP Paribas

Наглядова рада державного ПАТ "ПриватБанк" призначила фінансового директора та першого заступника голови правління. Про це повідомляє прес-служба банку.

Так, на своєму засіданні 27 листопада 2017 року наглядова рада призначивлаГанну Самаріна на посаду заступника голови правління - фінансового директора банкаи передав в Національний банк України відповідний пакет документів для затвердження цієї кандидатури. Самаріна призначена на термін три роки і приступить до своїх обов'язків 1 січня 2018 року, після отримання узгодження в НБУ.

До роботи у "ПриватБанку" Самаріна працювала на керівних посадах в європейській банківській групі BNP Paribas (Франція) як в Україні, так і в штаб-квартирі групи у Парижі.

Також наглядовою радою "ПриватБанку" прийнято рішення про призначення Галини Пахачук на посаду першого заступника голови правління. Галина Пахачук продовжить виконувати обов'язки голови правління до призначення на цю посаду нової кандидатури.

Нагадаємо, у липні наглядова рада "ПриватБанку" повідомила про обрання компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (Головного виконавчого директора) та першого заступника голови (Фінансовий директор) ПАТ КБ "ПриватБанк.