ua en ru

Найєм прогнозує в 2017 реформування кримінального блоку Нацполіції

Найєм прогнозує в 2017 реформування кримінального блоку Нацполіції Фото: Мустафа Найєм назвав проблемні ділянки в поліції

Найєм назвав "найбільш болючі ділянки" в поліції

Народний депутат України, член колегії Міністерства внутрішніх справ України Мустафа Найєм прогнозує реформування кримінального блоку Національної поліції в наступному році. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Думаю, наступний рік стане роком реформ кримінального блоку поліції і системи підготовки кадрів. Зараз це найбільш болючі ділянки. Об'єднання слідчих і оперативників в єдину службу детективів, прийняття закону про кримінальні проступки та внесення вкрай необхідних змін у КПК - цього вже буде достатньо для першого поштовху в кримінальному блоці", - написав він.


Крім того, він додав, що у сфері освіти поліцейських може з'явитися поліцейська академія.

"У сфері освіти поліцейських нарешті може з'явитися поліцейська академія, а в майбутньому - дуже сподіваюся! - керівництву МВС і поліції вдасться реформувати і Академію внутрішніх справ, сконцентрувавши всі зусилля на професійній і спеціалізованій підготовці, а не видачі дипломів про загальну освіту", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, українці перестали боятися поліцію.