ua en ru

Найєм відкликає свій законопроект про зобов'язання чиновників декларувати доходи співмешканців

Найєм відкликає свій законопроект про зобов'язання чиновників декларувати доходи співмешканців Фото: Найєм відкликає свій законопроект про зміни в е-декларування

Нардеп обіцяє доопрацювати документ

Депутат Верховної Ради України Мустафа Найєм заявив про відкликання законопроекту №5178 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень про запобігання корупції". Про це нардеп написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"З огляду на спекуляції навколо електронного декларування, я відкликаю свій законопроект про внесення змін до закону про запобігання корупції. Мої абміціі не варті того, щоб ставити під загрозу і кидати тінь на сам інститут електронного декларування, незалежно від того, наскільки правильними і потрібними є в даний момент", - написав парламентар.

Він зазначив, що подасть документи про відкликання одразу після повернення з відрядження.

"Коли істерика пройде і настане тверезість, я доповню свій законопроект і внесу його знову після консультацій з усіма опонентами, яким окреме спасибі", - зазначив Найєм.

Відзначимо, що раніше голова антикорупційного комітету ВРУ Єгор Соболєв закликав ініціаторів змін в закон про е-декларації негайно відкликати свої правки.

Учитывая спекуляции вокруг электронного декларирования, я отзываю свой законопроект о внесении изменений в закон о предо...

Опубліковано Mustafa Nayyem 30 вересня 2016 р.

Нагадаємо, до Верховної Ради України внесли відповідний законопроект №5178 23 вересня 2016 року.

Фракція "Блок Петра Порошенка" також внесла законопроект, яким пропонується обмежити доступ до електронних декларацій чиновників.