ua en ru

Повінь у В'єтнамі: кількість жертв перевищила півсотні осіб

Повінь у В'єтнамі: кількість жертв перевищила півсотні осіб Фото: повінь (Pixabey)

У результаті повені у В'єтнамі понад 20 осіб вважають зниклими безвісти

Кількість жертв в результаті повені у В'єтнамі вранці, 12 жовтня 2017 року, перевищила півсотні осіб. Про це повідомляє VnExpress.

"Станом на ранок 12 жовтня 2017 року щонайменше 52 особи загинули в результаті повені у В'єтнамі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, крім того 21 особа вважається зниклою безвісти. Стихійне лихо ізолювало безліч районів через зсуви та створило великі затори.

Наголошується, що в частині провінцій на півночі рівень води дещо спав, проте через повені та опади протягом 3 днів рівень води в провінціях Тхань Хоа і Ниньбинь досяг найбільш небезпечного рівня. Крім того, гірські провінції, як і раніше страждають від зсувів.

Так, за останні три дні кількість опадів досягла 396 мм Травень-Чау, 469 мм в Кім-Бої і 452 мм в Чі-Не, інші місця знаходяться на порозі менше 200 мм, Хоа-Бінь постраждав від самого сильного дощу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у В'єтнамі в результаті повеней і зсувів загинули щонайменше 37 осіб, а ще 40 вважаються зниклими без вісті.