ua en ru

Повінь в Греції: кількість загиблих зросла до 15 осіб

Повінь в Греції: кількість загиблих зросла до 15 осіб Фото: повінь в Греції (twitter StPapagianneas)

Кількість постраждалих зросла до 17 осіб

Кількість загиблих в результаті повені на західній околиці Афін (Греція)зросла до 15 людей. Про це повідомляє Ekathimerini.

"Повінь, викликана сильною зливою, призвела до загибелі не менше 15 осіб на західній околиці Афін", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в результаті стихійного лиха постраждали 17 людей. Повінню пошкоджено сотні будинків і магазинів. Найбільше постраждали Мандра і Неа-Перамос, де широко поширене незаконне будівництво будинків, а дренаж не відповідає стандартам.

Наголошується, що з 15 загиблих - 10 чоловіків і 5 жінок. 13 з них були знайдені в Мандрі. Перша жертва, літня жінка, була виявлена в її затопленому підвалі будинку у Мандрі вранці в середу.

Крім того, більшість інших жертв згодом були виявлені в їхніх будинках або у дворах, а офіцери берегової охорони пізніше дістали тіла двох жінок з моря.

Також, пожежна служба отримала сотні дзвінків від людей, які просили врятувати їх із затоплених підвалів будинків та магазинів і з їхніх автомобілів, оскільки десятки автолюбителів опинилися в пастці на дорогах, що перетворилися на річки червоно-бурого бруду.

Повінь в Греції: кількість загиблих зросла до 15 осібПовінь в Греції: кількість загиблих зросла до 15 осібПовінь в Греції: кількість загиблих зросла до 15 осіб
Фото: повінь в Греції (twitter penthes3, twitter GlobalFloodNews)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті сильних дощів в Греції, викликали повені, в передмісті Афін кількість загиблих зросла до 13 осіб, ще десятеро травмовані.