ua en ru

Нацрада винесла попередження радіо "Вісті"

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення винесла попередження радіо "Вiсти". Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Юрій Артеменко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нацрада звертався до компанії, щоб отримати матеріали інтерв'ю Портнова для подальшого його розгляду, але за всілякими приводами отримували повідомлення, що адресата немає, а коли знайшли компанію, термін зберігання матеріалів ефіру минув. Інтерв'ю з Портновим дуже швидко зникло з сайту радіо "Вiсти" ... Компанії оголошено попередження",- заявив Артеменко.

За його словами, в Нацраді підозрюють, що в даній ситуації компанія вела не зовсім чесну гру, і рішення про зміну адреси приймалося вже після того, як радою був запланований розгляд цього питання.

"Раніше до нас надійшла велика кількість повідомлень від слухачів, що інтерв'ю Портнова розпалює ворожнечу", - додав Артеменко.

Нагадаємо, в січні Нацрада призначила позапланову перевірку радіо "Вiсти" з-за трансляції у прямому ефірі інтерв'ю з колишнім заступником Адміністрації Президента Андрієм Портновим.