ua en ru

Нацполіція планує закупити електронних браслетів та обладнання до них за 38 млн гривень

Нацполіція планує закупити електронних браслетів та обладнання до них за 38 млн гривень Фото: поліція (РБК-Україна)

Тендер оголосили 1 вересня, а початок аукціону призначено на 7 листопада

Відповідно до тендерної документації, Національна поліція України оголосила тендер на закупівлю 500 електронних браслетів і додаткового устаткування до них на 38 млн гривень. Документація оприлюднена в системі державних закупівель ProZorro.

Зазначено, що тендер оголосили 1 вересня, а початок аукціону призначено на 7 листопада. Очікувана сума закупівлі 38 млн гривень.

Відзначається, що в рамках тендеру планується закупити 500 електронних браслетів, 54 комплекти активації / деактивації електронного засобу контролю, а також серверне обладнання з встановленим програмним забезпеченням.

Згідно з оголошенням, товар повинен бути доставлений до Києва до 20 грудня поточного року.

Нагадаємо, як повідомлялося, причетна до схем у Міністерства оборони України компанія "Трейд Коммодити" раніше намагалася брати участь в тендерах Національної поліції.

Так, Національна поліція у вересні проводила закупівлю марок бензинів А-92, А-95 і дизельного палива. В системі електронних закупівель Prozorro були оголошені 6 лотів. Запланована вартість закупівель становила 380 млн гривень. "Трейд Коммодити" запропонувала найнижчу ціну для всіх марок бензинів і дизельного палива.