ua en ru

Нацполиция відкрила справу за фактом викрадення затриманного у Криму Панова

Нацполиция відкрила справу за фактом викрадення затриманного у Криму Панова Фото: Нацполиция відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення Панова

Справу відкрито за ст. 146 Кримінального кодексу

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення, затриманого в Криму Євгена Панова. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Слідчими цей факт кваліфіковані за ст. 146 Кримінального кодексу України", - повідомив тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції Троян Вадим.


За його словами, слідчі відкрили кримінальне провадження за зверненням рідних Панова. Це звернення надійшло в поліцію вчора, 10 серпня. Інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вадим Троян зазначив, що слідчі кваліфікували цю подію по ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Розслідування здійснюють слідчі Енергодаровского відділення поліції Запорізької області.

«Ми приймаємо всі необхідні заходи для швидкого, повного та неупередженого з'ясування всіх обставин скоєння цього злочину», - підкреслив Вадим Троян.

Нагадаємо, брат затриманого в ході "терактів" в Криму Панова заявив про його викрадення.