ua en ru

Нацполіція разпочинає третю фазу впровадження детективних підрозділів

Нацполіція разпочинає третю фазу впровадження детективних підрозділів Фото: нарада в Нацполиции (www.npu.gov.ua)

У Нацполіції задоволені першими результатами роботи детективних підрозділів

В кожному обласному управлінні поліції відкриті детективні підрозділу, однак на даний момент необхідно збільшувати чисельність цих підрозділів. Про це сьогодні, 12 квітня, як повідомляє прес-служба Нацполіціі, повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв під час наради з керівниками кримінальної поліції апарату і територіальних підрозділів поліції.

За його словами, в даний час детективні підрозділи працюють в кожному обласному управлінні поліції. Їх метою є підвищення ефективності розслідування при одночасному скорочені часових показників.

"У кожному обласному главку ми запропонували в цей підрозділ кращих працівників кримінальної поліції – молодих і амбітних", - зазначив Сергій Князєв.

Також він додав, що за підсумками першого півріччя будуть отримані реальні результати роботи новостворених підрозділів, які будуть піддані детальному аналізу.

У той же час, глава Нацполиции вже зараз зазначив перші позитивні результати роботи детективів і повідомив про необхідність збільшення чисельності цих підрозділів.

За його словами, таке збільшення відбудеться в основному за рахунок працівників кримінальної поліції.

"Для нас вкрай важливо, щоб справи розслідувалися швидко, принципово і без затягувань за часом", - підкреслив Князєв.

Голова Нацполиции повідомив, що експериментальний проект буде представлений в профільному комітеті Верховної Ради.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, ще в 2017 році голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що в кожному обласному управлінні поліції будуть створені відділи з детективним напрямком, які запрацюють у 2018 році.