ua en ru

Нацполіція шукає власників виявленої у глави поліції Шостки зброї і коштовностей

Нацполіція шукає власників виявленої у глави поліції Шостки зброї і коштовностей Фото: виявлені речові докази в кабінеті глави поліції Шостки

Жителі різних областей України упізнали на відео й фото з кабінету начальника поліції свої речі

Національна поліція звернулася до населення з проханням відгукнутися власників коштовностей і зброї, виявлених при обшуку в кабінеті начальника відділу поліції м. Шостка Сумської області. Про це повідомляє прес-служба Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

У відомстві зазначили, що після оприлюднення інформації у ЗМІ про затримання викритих у протиправній діяльності керівників поліції Шостки та виявлення у них чимало цінностей і зброї, до правоохоронців почали надходити повідомлення від мешканців різних областей України, які упізнали на відео та фото свої речі, в минулому вилучені у них працівниками Шосткинського відділу поліції.

"Тож, з метою встановлення справжніх господарів цих речових доказів та обставин, за яких їх привласнили затримані, просимо звертатися за контактним номером телефону УВБ у Сумській області ДВБ Національної поліції України 068-348-46-04", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 березня 2017 року у Сумській області було затримано викритих у протиправній діяльності керівників поліції Шостки. Під час обшуків у кабінеті начальника міського відділу поліції було знайдено чимало цінностей та зброї, походження яких наразі встановлюється.