ua en ru

У Нацполіції розповіли, скільки кримінальних справ розслідували протягом 2017 року

У Нацполіції розповіли, скільки кримінальних справ розслідували протягом 2017 року Фото: Віталій Невгад (twitter.com/MVS_UA)

Поліція розслідувала на 10% більше кримінальних проваджень у 2017 році

В Національній поліції розповіли, скільки кримінальних справ розслідували протягом 2017 року. Про це заявив заступник голови Нацполіції - керівник Головного слідчого управління Віталій Невгад, передає прес-служба поліції.

"Аналіз роботи слідчих поліції в 2017 році показує позитивну динаміку розслідування кримінальних проваджень", - заявив Невгад.

За його словами, протягом 2017 року слідчі Нацполиіції розслідували майже 2 млн кримінальних проваджень. Це на 10% більше, ніж в 2016 році. У 803 тис. виробництв розслідування вже завершено.

"Повідомлено про підозру у вчиненні майже 205 тис. кримінальних правопорушень. Закінчено розслідування у понад 803 тис. справ, що на 52 тис. більше, ніж у минулому році", - додав Невгад.

Він підкреслив, що слідчими направлено до суду обвинувальні акти у розслідуваних кримінальних правопорушення на п'яту частину більше порівняно з минулим роком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні у 2017 році зареєстровано найменше умисних вбивств за 20 років.