ua en ru

У Нацполіції розповіли, скільки вболівальників приїдуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів

У Нацполіції розповіли, скільки вболівальників приїдуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів Фото: Андрій Крищенко (npu_gov_ua)

За словами Крищенка, іноземних уболівальників буде найбільше з Англії та Іспанії

В Національній поліції розповіли, скільки вболівальників приїдуть у Київ на фінал Ліги чемпіонів. Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Вже відомо, що НСК "Олімпійський" буде повністю заповнений. Це не менше 60 тис. чоловік. Напевно, ще 10-15 тисяч будуть без квитків на сам матч, але вони теж приїдуть взяти участь в цьому футбольному святі. Також будуть і українці, в тому числі, з інших міст", - повідомив він.

За словами Крищенка, найбільше іноземних уболівальників очікується з Англії та Іспанії, так як на них виділялася окрема квота - по 17 тис. квитків.

Крищенко також додав, що українські прикордонники заздалегідь отримують списки офіційних делегацій, списки на авіарейси і обробляють їх на предмет небажаних осіб, яким міг бути заборонений в'їзд до України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за порядком під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві будуть стежити 12 тис. правоохоронців.