ua en ru

Нацкомпослуг у 2012 р. видала 391 ліцензію у сфері теплопостачання та 33 ліцензії у сфері централізованого водопостачання

Протягом 2012 року Комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, у сфері теплопостачання видано 391 ліцензію, переоформлено - 24, визнано недійсними та анульовано - 19 ліцензій та видано 140 копій ліцензій, а у сфері централізованого водопостачання та водовідведення видано 33 ліцензії, переоформлено - 6, визнано недійсними та анульовано - 5 ліцензій та видано 60 копій ліцензій. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зараз під контролем комісії перебувають 134 підприємства централізованого водопостачання та водовідведення - ті, що подають воду більш, ніж 40 тис. споживачів (частка ринку, що знаходиться під державним регулюванням, складає 89%).

У виробництві теплової енергії під державне регулювання підпадають підприємства з корисним відпуском теплової енергії більше 20 тис. Гкал на рік. У сфері транспортування та постачання теплової енергії - це підприємства, що відпускають для потреб споживачів більше 18 тис. Гкал на рік. Загалом, у сфері теплоенергетики комісія регулює 272 підприємства (близько 96% ринку).

Читайте також: Нацкомпослуг пропонує проводити розрахунки різниці в тарифах щоквартально