ua en ru

Національну поліцію в Тернопільській області очолив Олександр Богомол

Національну поліцію в Тернопільській області очолив Олександр Богомол Фото: поліція

Богомол раніше очолював ГУ МВС України в Тернопільській області

Тимчасово виконуючим обов'язки начальника головного управління Національної поліції у Тернопільській області призначений Олександр Богомол. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

"6 листопада 2015 року наказом голови Національної поліції України Хатии Деканоїдзе тимчасове виконання обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Тернопільській області покладено на радника Голови Національної поліції України, полковника поліції Олександра Богомола", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що згідно Закону України "Про Національну поліцію", який набув чинності 7 листопада, правоохоронці вже нової структури мають право користуватися посвідченнями, печатками, логотипами та емблемами міліції та МВС України до кінця 2016 р. Також у цей період поліцейським дозволяється носіння і використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції.

Нагадаємо, в органах внутрішніх справ Олександр Богомол працює з 1994 року. Службу починав як слідчий Тернопільського міськвідділу. Потім став заступником начальника слідчого управління, а в 2014 Олександра Богомола призначили на посаду першого заступника начальника-начальником слідчого управління УМВС України в області. У березні 2015 р. Богомол був призначений начальником головного управління Міністерства внутрішніх справ в Тернопільській області.

Раніше начальником Головного управління Національної поліції у Київській області був призначений Вадим Троян.