ua en ru

Національна громадська телерадіокомпанія підписала контракт з Аласанією

Національна громадська телерадіокомпанія підписала контракт з Аласанією Фото: Зураб Аласанія

Аласанія приступить до своїх обов'язків 13 травня

Спостережна рада ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" підписала контракт з головою правління Національної громадської телерадіокомпанії України Зурабом Аласанією. Підписання відбулося сьогодні, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коли я чую слова: "історичний момент", де я, а де історія? Я вважаю це тільки початком, багато чого належить зробити. Я хочу почати роботу тільки вже з повноваженнями. Ми повинні переробляти те, що маємо і в той же час робити новий контент", - прокоментував підписання Аласанія.

Він також відзначив хороші умови, внесені в контракт.

"Це класно, але я не думаю, що за місяць ви побачите щось нове, це, звичайно, можна зробити, але це буде дешево", - додав Аласанія.

За його словами, зокрема в контракт внесений пункт про необмежений робочий час керівника, також був вилучений пункт про преміювання. При цьому, хоча контракт підписаний сьогодні, 4 травня, Аласанія почне виконувати свої обов'язки 13 травня. Це пояснюється тим, що вибори членів правління відбудуться 15 травня шляхом таємного голосування, після чого команда зможе почати повноцінну роботу по реформуванню суспільного мовника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії 10 квітня 2017 року обрав головою правління Громадської мовлення Зураба Аласанию.