ua en ru

Націоналізація Приватбанку може призвести до короткострокових проблем у юросіб - Дубілет

Націоналізація Приватбанку може призвести до короткострокових проблем у юросіб - Дубілет Фото: націоналізація Приватбанку призведе до проблем у юросіб

Через націоналізацію Приватбанку протягом дня можливі затримки платежів

У зв'язку з націоналізацією Приватбанку у юридичних осіб - клієнтів сьогодні можуть виникнути проблеми із затримками платежів. Про це повідомив колишній голова правління Приватбанку Олександр Дубілет під час брифінгу у понеділок, 19 грудня.

"Будуть певні незручності у юридичних осіб, вони здають платіжки, вони підуть завтра в 9 ранку. Фізичні особи не відчують жодних незручностей. Я не бачу сьогодні жодних проблем для клієнтів",- сказав Дубілет.

За його словами, інформаційна атака, яка йшла в останні тижні багато в чому визначила рішення про націоналізацію Приватбанку.

"Я, коли був на нараді в суботу на засіданні Кабінету міністрів, я від акціонерів запевнив, що ми зробимо процес передачі управління безболісним, що ми постараємося, щоб це пройшло майже без шуму", - зазначив Олександр Дубілет.

Нагадаємо, раніше в Приватбанку заявили про можливі технічні збої через проведення інвентаризації. Як йдеться в сообщениипресс-служби, для передачі "Приватбанку" державі в максимально короткі терміни протягом дня можливі технічні перерви в роботі відділень банку. Однак інвентаризація забезпечить передачу банку державі та гарантує безперебійну роботу "Приватбанку" в подальшому.