ua en ru

Нацгвардія та міліція будуть посилено патрулювати Чернігів під час виборів в окрузі №205

Нацгвардія та міліція будуть посилено патрулювати Чернігів під час виборів в окрузі №205 Фото: Нацгвардія та міліція будуть посилено патрулювати Чернігів

Керівник групи - радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко

З 21 липня 2015 року у м. Чернігів працюватиме спеціальна група центрального апарату Міністерства внутрішніх справ для забезпечення громадського порядку та законності під час виборів народних депутатів в окрузі №205 міста Чернігів. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що правоохоронці патрулюватимуть територію міста у посиленому режимі. Вони також візьмуть під охорону 83 виборчі дільниці та штаби кандидатів у народні депутати.

До складу групи залучені працівники департаментів карного розшуку і громадської безпеки МВС України, а також близько 300 військовослужбовців Нацгвардії і працівників батальйонів міліції особливого призначення "Чернігів" і "Кіровоград". Керівник групи - радник міністра внутрішніх справ і член колегії МВС Іван Стойко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава МВС Арсен Аваков відправить в Чернігів спеціальну слідчо-оперативну групу МВС для забезпечення законності виборів в окрузі №205.