ua en ru

Турчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільнено

Турчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільнено Фото: Олександр Турчинов (rnbo.gov.ua)

У Луганській області реконструювали міст, зруйнований бойовиками

Настане час, коли будуть звільнені всі райони Донецької й Луганської областей. Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) України Олександр Турчинов під час відкриття мосту через річку Сіверський Донець у місті Рубіжне Луганської області, який у 2014 році зруйнували бойовики.

"Настане час, коли будуть звільнені всі райони Донецької й Луганської областей, і в цьому регіоні знову царюватимуть мир, спокій та стабільне життя. Це наша земля, Донбас був, є, і буде українським", - сказав Турчинов.

Міст відновлювали військові 19-го окремого мостового загону Державної спеціальної служби транспорту.

"Цей міст забезпечить надійне сполучення на дорозі державного значення між Рубіжним та Лисичанськом. Незважаючи на війну, відновлення інфраструктури звільненого Донбасу триває", - сказав Турчинов.

Турчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільненоТурчинов упевнений, що окупований Донбас буде звільнено

Фото: відкриття мосту (rnbo.gov.ua)

Нагадаємо, раніше у Житомирській області після реконструкції відкрили міст через річку Ірша. Він був виведений з експлуатації у 2010 році.