ua en ru

Справжній звіт уряду Гройсмана – зростання цін і тарифів та провал реформ, - "Наш край"

Справжній звіт уряду Гройсмана – зростання цін і тарифів та провал реформ, - "Наш край" Фото: Олександр Мазурчак (mayorsclub.org.ua)

Співголова партії "Наш край" нагадав, що прем’єр-міністр другий рік поспіль ігнорує звіт перед парламентом за свою роботу

"Наш край" підготував справжній звіт уряду Гройсмана: результати, які прем’єр прагне замовчати. Про це сьогодні заявив співголова партії Олександр Мазурчак.

За його словами, "Наш край" проаналізував результати роботи уряду Гройсмана та підготував справжній звіт.

"Інфляція у 76%, яка з’їдає усі пенсії і зарплати. Тарифи і комунальні послуги, які зрослі на 71%. Соцнорми на електроенергію, які зрізали на 25%, та 30 мільярдів гривень, які мають заплатити українці зі своєї кишені за модернізацію енергомереж. Це та інше – ось справжні результати роботи нинішнього уряду, які прем’єр прагне замовчати", – повідомив Олександр Мазурчак.

Він закликав уряд припинити ховатись у соціальних мережах, знайти час та особисто прийти у парламент і відповісти за провал всіх реформ.

"Як би не хотів Володимир Гройсман, його робота оцінюється не кількістю "лайків" у соціальних мережах, а рівнем життя українців та кількістю коштів у їх гаманцях", – заначив Олександр Мазурчак.

Співголова партії "Наш край" нагадав, що прем’єр-міністр другий рік поспіль ігнорує звіт перед парламентом за свою роботу.

"Володимир Гройсман так і не знайшов у собі мужності особисто прийти у парламент та відповісти за провал всіх реформ. Натомість він продемонстрував у соціальних мережах рекламний ролик, в якому приховав справжній стан справ. Прем’єр-міністр має особисто звітувати у Парламенті, а не ховатись у соцмережах", – підсумував Олександр Мазурчак.

Як відомо, цього року звіт уряду перед парламентом перенесли на червень.