ua en ru

Насиров володіє незадекларованої квартирою в Лондоні за 100 тис. фунтів, - Лікарчук

Насиров володіє незадекларованої квартирою в Лондоні за 100 тис. фунтів, - Лікарчук Фото: Роман Насиров

Головний податківець країни забув згадати у своїй декларації лондонську квартиру

Голова Державної служби (ДФС) Роман Насиров володіє незадекларованої квартирою в Лондоні майже за 100 тис. фунтів стерлінгів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нещодавно звільнений заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук.

"Мене зараз часто запитують, чи я збираюся подавати на Насирова позов до суду про захист честі і гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім - я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насирова в Лондоні (квартира 5, 3 Лаймхарбор [Flat 5, 3 Limeharbour], Лондон, Е14 9LS)", - пише Лікарчук.

Він додав, що лондонська квартира не була задекларована.

"До речі, квартира не внесена до декларації Насирова, в результаті чого на підставі частини 8 статті 3 Закону України "Про очищення влади", Насиров потрапляє під люстрацію і не може протягом 10 років займати посади в державних органах", - заявив звільнений чиновник.

Лікарчук також опублікував дані реєстру, в яких Насиров вказав в якості власника квартири в Лондое за вказаною адресою. При цьому ціна квартири, згідно з документами, складає 96 250 тис. фунтів стерлінгів.

Меня сейчас часто спрашивают, собираюсь ли я подавать на Насирова иск в суд о защите чести и достоинства за безосновател...

Posted by Kostiantyn Likarchuk on 8 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 7 вересня міністр фінансів України Наталія Яресько повідомила, що Кабмін звільнив Костянтина Лікарчука з посади заступника голови ДФС.

Лікарчук заявив, що оскаржить своє звільнення в суді після того, як дізнається, за що був звільнений формально.