ua en ru

Насіров купив квартиру в Лондоні та більше 60 разів за два роки виїжджав за кордон, - прокурор

Насіров купив квартиру в Лондоні та більше 60 разів за два роки виїжджав за кордон, - прокурор Фото: Роман Насіров

Насіров отримав право безперешкодного митного контролю

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров більше 60 разів за рік виїжджав за кордон, а також придбав у Лондоні дві квартири вартістю 96 тис. фунтів і 120 тис. фунтів. Про це розповів прокурор САП Роман Симків під час судового засідання з обрання запобіжного заходу Роману Насірову в понеділок, 6 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завдяки своєму впливу на працівників митниці, Насиров отримав право безперешкодного митного контролю. Це підтверджується відповідними перепустками. Підозрюваний протягом останніх двох років понад 60 разів перетинав кордон України. Дуже сумніваюся, що на посаді глави ГФС є так багато офіційних та державних візитів, не думаю, що стільки можна говорити про податки за межами країни", - заявив прокурор Роман Симків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва на засіданні з обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби Роману Насирову долучив до кримінальної справи документи про британське та угорське громадянство.