ua en ru

"Наш край" висунув кандидатів на вибори у всіх округах столиці

"Наш край" висунув кандидатів на вибори у всіх округах столиці

Головним завданням столичної влади має стати повернення "Київенерго" і "Київмлина" у власність громади. Про це заявив кандидат у мери столиці від партії "Наш край", перший номер списку Володимир Макеєнко під час зборів київської міської організації політичної партії.

Так, "Наш край" висунув 121 кандидата у всіх округах Києва.

Як зазначив Володимир Макеєнко, київський "Наш край" ставить перед собою три основні завдання. Насамперед, необхідно знизити тарифне і цінове навантаження на киян. "Слід повернути громаді "Київенерго" і "Київмлин" - без цих стратегічних підприємств ми не зможемо впливати на житлово-комунальні тарифи та вартість соціальних сортів хліба".

Він також заявив, що левова частка грошей, які заробляє Київ, повинна залишатися в місті. "Разом з командою фахівців у бюджетній сфері ми вже готуємо проект бюджету столиці на наступний рік, який буде збалансованим і нарешті дасть можливість захистити інтереси городян. Київ має стати містом для життя, а не політики", - зазначив кандидат у мери.

Володимир Макеєнко також підкреслив необхідність забезпечити прозорість міського бюджету. "Київ заробляє чимало коштів, але куди зникають гроші - невідомо. Тому ми повинні запровадити систему електронного управління, щоб кияни знали, на що витрачається кожна копійка з міського бюджету", - зазначив він.

Як зазначив Володимир Макеєнко, "Наш край" йде на вибори з потужною командою управлінців і господарників. Так, серед 120 кандидатів у депутати Київради від "Нашого краю" - громадські діячі, медики, освітяни, а також представники малого та середнього бізнесу. За словами співголови партії Олександра Мазурчака, основними критеріями при доборі кандидатів у партійний список стали професіоналізм та реальний досвід вирішення повсякденних проблем на місцях.