ua en ru

Насалик: Туреччина зацікавлена в приватизації українських шахт

Насалик: Туреччина зацікавлена в приватизації українських шахт Фото: міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик

За словами міністра, турецька сторона готова надати необхідний фінансовий ресурс для розвитку вугільної галузі

Туреччина зацікавлена в приватизації українських шахт. Про це сьогодні в ході зустрічі з представниками громадських об'єднань, благодійних організацій, профспілок повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні відбулася цікава зустріч з нашими турецькими партнерами, яка була наслідком приїзду президента нашої держави до Туреччини. У нас була цікава дискусія і Туреччина готова надавати необхідний фінансовий ресурс для того, щоб ми відновлювали вугільну галузь, вони в тому числі готові брати активну участь у приватизації тієї частини шахт, яка для цього передбачена", - сказав Насалик.


Нагадаємо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик повідомив, що Міністерство енергетики та вугільної промисловості України розробило програму дій, що дозволяє відмовитися від імпорту російського газу і вугілля до кінця 2016 року.