ua en ru

Насалик ініціює консультації 18 квітня з фракціями ВР щодо прозорості формування тарифів

Насалик ініціює консультації 18 квітня з фракціями ВР щодо прозорості формування тарифів Фото: Ігор Насалик

У консультаціях візьмуть участь НКРЕКУ, "Нафтогаз" і представники МВФ

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик анонсував проведення у понеділок, 18 квітня 2016 року, консультацій з фракціями парламенту, Міжнародним валютним фондом та НАК "Нафтогаз Україна" щодо прозорості формування тарифів. Про це він сказав в ході години запитань до уряду у Верховній Раді України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Першим викликом для уряду буде підвищення тарифів першого травня… Я б хотів звернутися з проханням, що в понеділок о 14:00 ми будемо розглядати структуру тарифів, про які так довго говорили, що вони є непрозорими, ми говорили з БЮТом, я би хотів, щоб своїх представників надала Самопоміч, Радикальна партія, Опозиційний блок і звичайно Народний фронт і Блок Петра Порошенка. Буде запрошений НКРЕКП, НАК "Нафтогаз" України, представники МВФ. І ми би хотіли розглянути прозорість формування тарифів в нашій державі", - зазначив Насалик.


Нагадаємо, раніше Насалик заявляв, що уряд Гройсмана може переглянути рішення про підвищення з 1 травня тарифів на гарячу воду і тепло на 67%.