ua en ru

"Народний фронт" претендує на посаду першого заступника генпрокурора

"Народний фронт" претендує на посаду першого заступника генпрокурора Фото: ГПУ

На крісло першого заступника генпрокурора претендує Дмитро Сторожук

"Народний фронт" претендує на посаду першого заступника генерального прокурора України. Про це РБК-Україна повідомило джерело у фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП).

За словами джерела, "Народний фронт" готовий підтримати лідера фракції БПП Юрія Луценка на посаду генерального прокурора, якщо отримає крісло першого заступника для нардепа від фракції, колишнього очільника Державної виконавчої служби, вихідця з Вінниці Дмитра Сторожука.


Також співрозмовник повідомив, що сьогодні парламент не розглядатиме проект закону, який дозволить Луценку отримати можливість посісти крісло генпрокурора, адже "Народний фронт" вимагає розширення функцій для першого заступника очільника відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламентська фракція "Блоку Петра Порошенка" підтримає кандидатуру свого лідера Юрія Луценка на посаду генерального прокурора України.

Також зазначалося, що парламентська фракція "Народного фронту" готова взяти участь в переговорах по кандидатурі лідера фракції "Блоку Петра Порошенка" Юрія Луценка на посаду генерального прокурора України.