ua en ru

"Народний фронт" підтримує позицію Омеляна щодо відставки Бальчуна

"Народний фронт" підтримує позицію Омеляна щодо відставки Бальчуна Фото: Максим Бурбак

Бурбак дав негативну оцінку діяльності "Укрзалізниці" за рік

Фракція "Народний фронт" підтримує позицію міністра інфраструктури України Володимира Омеляна щодо необхідності відставки Войцеха Бальчуна з посади керівника ПАТ "Укрзалізниця". Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба політсили.

"Вважаю рішення міністра Омеляна про те, що пан Бальчун повинен піти – правильним. Я його підтримую в цьому. Впевнений, що ми зможемо знайти гідного керівника "Укрзалізниці" в Україні, який буде виконувати свої обов’язки, а не займатися гастролями по світу. Гастролерів нам вже вистачає", - сказав Бурбак.

Він також заявив про негативні результати діяльності підприємства протягом року. "Як міністр інфраструктури в липні 2014 року підписував наказ №200, яким впроваджувалась реформа "Укрзалізниці", створення ПАТ "Укрзалізниця" для того, щоб ця компанія розвивалась. Що не було зроблено за минулій рік: зірвано план оновлення рухомого пасажирського складу, зірвано план надання нашим зернотрейдерам можливості перевезти зерно до портів України і поповнити бюджет держави", - наголосив керівник фракції.

"Фракція "Народний фронт" підтримує позицію міністра Омеляна, що Бальчун повинен піти у відставку", - резюмував Бурбак.