ua en ru

Нардепи "Нашої України" у НУ-НС передадуть ПР документ з пропозиціями щодо створення нової коаліції, - В.Ульянченко.

Депутати від партії "Наша Україна", які входять до фракції НУ-НС сьогодні-завтра передадуть представникам від Партії регіонів документ зі своїми пропозиціями щодо створення нової коаліції. Про це журналістам заявила екс-голова колишнього Секретаріату президента України Віра Ульянченко, передає кореспондент РБК-Україна.
Вона зазначила, що відповідне рішення було ухвалено в ході засідання депутатів від "Нашої України", які входять до фракції НУ-НС. Вона зазначила, що остаточно всі пропозиції будуть сформовані у найближчі години. "Це наша пропозиція, що В.Ющенко - прем'єр-міністр, а також є пропозиція іншої депутатської групи про те, щоб прем'єр-міністр від "Нашої України", і можна обговорювати кандидатури. Є і така пропозиція. Коли буде підписаний цей документ залежить, на жаль, не від мене, я думаю, що ми передамо цей документ сьогодні, максимум завтра", - наголосила В.Ульянченко.
Вона також зазначила, що в ході засідання депутати підтвердили, що не увійдуть до коаліції, яка буде утворена позаконституційним шляхом.