ua en ru

Нардепи заслухають Демчишина на засіданні профільного комітету ВР 5 лютого

Нардепи заслухають Демчишина на засіданні профільного комітету ВР 5 лютого Фото: Володимир Демчишин

На зустрічі планують проаналізувати виконання рішень Коаліційної угоди

У п'ятницю, 5 лютого 2016 року, на комітеті паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки парламентарі заслухають профільного міністра Володимира Демчишина, повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка".

"Хочу звернути увагу, що в енергетичній галузі накопичилася величезна кількість проблем і ми підтримуємо тематичний розгляд законопроектів. Тому, прошу через тиждень-два розглянути ряд енергетичних законопроектів, в комплексі з блоком питань, пов'язаних з енергоефективністю і енергозбереженням... На цьому тижні, в п'ятницю, на Комітеті запланована зустріч з Міністром палива і енергетики, де у нас буде можливість детально проаналізувати виконання рішень Коаліційної угоди", - зазначив перший заступник голови комітету Олександр Домбровський.

Крім того, нардеп підкреслив, що підтримує позицію Кабінету міністрів щодо законопроекту "Про забезпечення умов функціонування ринку природного газу України".

"Разом з тим, хочу підтримати позицію Уряду стосовно законопроекту № 3325 "Про забезпечення умов функціонування ринку природного газу України". Досить важливий закон, який необхідно розглядати", - сказав він.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко розраховує за 5 років вивести енергетику на новий рівень.